Opis poslova (ToR) za angažovanje stručnjaka za Google Drive u okviru projekta

oleg-laptev-QRKJwE6yfJo-unsplashBIBIJA Romski ženski centar i UNICEF kancelarija u Srbiji realizuju projekat

“Tehnička podrška radu Nacionalne koalicije za okončanje dečjih brakova” 
u periodu od septembra 2020. do aprila 2022. godine

Opšti cilj Koalicije je da se kroz usmerenu i koordinisanu akciju relevantnih aktera doprinese okončanju dečjih brakova u Srbiji, naročito u romskoj populaciji, i to kroz zagovaranje otklanjanja institucionalnih i društvenih prepreka za sprovođenje relevantnih zakonodavnih i strateških okvira, kao i promociju primera dobre prakse koji se realizuju u partnerstvu lokalnih zajednica, nevladinog, vladinog i privatnog sektora i medija.

Koalicija predstavlja zajednicu pojedinaca, institucija i organizacija koji će zajedno raditi na jačanju opcija bezbednog izbora za devojčice romske nacionalnosti i treba da osigura da se žene i muškarci, dečaci i devojčice romske nacionalnosti, osnaže da menjaju postojeću praksu dečjih brakova.

Koaliciju, između ostalih, čine predstavnici Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, UNICEF-a, Kancelarije za ljudska i manjinska prava, Nišavskog, Jablaničkog i Južnobanatskog upravnog okruga, skupštinskih odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova, kao i prava dece, Zaštitnika građana, Poverenika za rodnu ravnopravnost, Grada Beograda, udruženja civilnog društva Bibija, Ternipe, Udruženja Roma Novi Bečej,Udruženja Romkinja Osvit, Praksis, Indigo, Atina ,Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, Kancelarije za ljudska i manjinska prava, Republičkog zavoda za socijalnu zaštitu i UN agencija.

Opis potreba: Za potrebe projekta potrebno
Uspostavljanje i održavanje interne baze znanja (google-drive)

Angažovani stručnjak/nja  će  biti odgovoran/na za:1.  Uspostavljanje i redovno ažuriranje Google pogona ključnih relevantnih dokumenata 

RasporedAngažovani stručnjak/kinja  će realizovati  aktivnost  u periodu  5. novembra 2020.godine do 20 aprila 2022. godine. 

Podnošenje i vrednost predloga-ponude 
Ne postoji standardni obrazac za predlog-ponudu. Molimo vas da nam dostavite vasu specifikaciju  troškova.
Sve aplikacije pristigle do 1. novembra 2020. godine do 15,00 časova biće razmatrane.
Sve aplikacije  treba da budu dostavljene putem e-mail: rzc@bibija.org.rs

Hvala Vam na zainteresovanosti i učešću!

Share and Enjoy !

Shares